کباب قارچ، یکی از بهترین انواع غذا با قارچ
مواد لازم برای کباب قارچ | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
آرد سوخاری | به مقدار کافی |
روغن | به میزان لازم |
جعفری | دلخواه |
دستور تهیه:
در ابتدا تخم مرغ را به خوبی هم بزنید.
آرد را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید.
قارچهای شسته شده را در ترکیب فوق بغلتانید.
سینی مناسب و نچسبی را انتخاب کرده و آن را چرب کنید.
قارچها را در سینی بچینید و در صورت دلخواه از سبزیجات برای عطر دارتر شدن آن نیز استفاده کنید.
سینی را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دما ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کباب قارچ آماده شود.
نکته: این سوخاری را در روغن داغ هم میتوانید شناور کنید تا کاملا کریسپی و ترد شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!