مواد لازم برای اردور قارچ
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زغفران به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
آب، یا آب گوشت به میزان لازم
زیتون ۴ تا ۵ عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه

 

دستور تهیه:

پیاز های رنده شده را در روغن تفت دهید.

قارچ‌ها را ساطوری کرده و به پیاز اضافه کنید.

آب یا آب گوشت را به این ترکیب اضافه کنید و به آن زمان دهید تا پخته شود.

تخم مرغ را با زعفران مخلوط کنید و پس از برداشتن ظرف از روی حرارت، به آن اضافه کنید.

ظرف را مجددا روی حرارت قرار دهید و بعد از بسته شدن مواد، کمی جعفری به آن اضافه کنید.

در نهایت آردور را با زیتون تزئین کرده و سرو کنید.

 نکته: می‌توانید مواد را مانند تصویر زیر، روی قارچ‌های کبابی بریزید و تزیین کنید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *